top_block

понеделник, 1 април 2013 г.

Сезон 4 на "Под прикритие" започва тази неделя на 7 април!

Дългоочаквания ден за всички фенове на култовия криминален сериал е 7 април! Тогава ще се състои премиерата на сезон 4 на "Под прикритие". Иво, Куката и компания ще се развихрят отново с нови сили всяка неделя по БНТ от 20:45. Очаква ни много екшън и невиждани досега каскади в родното кино.



Очакваме също така завръщане на Косъма разкриха от екипа на сериала - все пак медицината днес е способна на много и сценаристите ще се погрижат това да изглежда максимално реалистично. Михаил Билалов в ролята на Джаро е отменил ангажиментите си и ще продължи да ни радва с актьорската си игра и през този сезон. Владимир Пенев в момента е министър на културата, но това по никакъв начин не му е попречило да изпълни ролята си в криминалето. Очаквайте да се разбули и тайната около мистичната Ния Туджарова и да разберем коя актриса ще изпълнява нейната роля. Всички фенове се надяват това да е Нина Добрев (с над 40% от гласовете в нашата анкета), а от продукцият съобщиха, че не могат да подтвърдят или отрекат информацията, но обещават, че ще се съобразят с желанието на страхотната си публика.

Всички вече сме в очакване на заветния ден и час - 7 април от 20:45 по БНТ - първи епизод на четвърти сезон на "Под прикритие"!

















































(честит първи април на всички фенове на "Под прикритие"!)

8 коментара:

  1. да , да , честит 1-ви април !!!

    ОтговорИзтриване
  2. Мдаа... честит 1-ви април!

    ОтговорИзтриване
  3. E moje li pak takava shega da si pravite :D Takmo predi da procheta komentara si vikam malko e rano za 4 sezon ama vse pak se nadqvah da pochne otnovo i to skoro, ama za jalost shte pochakame oshte :) Chestit Vi 1 april i na vas Shegadjii :P

    ОтговорИзтриване
  4. А Куката на гости искате ли ?

    ОтговорИзтриване
  5. Абе еййй ГЪЗ, да се шегуваш с това е престъпление и е греховно !

    ОтговорИзтриване