top_block

неделя, 17 февруари 2013 г.

Иво си замина... или пък не?

 Невероятен екшън се развихри в последният епизод на сезон 3 на "Под прикритие". Куката разстреля Крум и така отмъсти за Косъма. А Джаро простреля Иво, но никой не разбра какво се случи с героя по-нататък. Когато дойдоха полицаите от екипа на Попов линейка отнесе Иво с думите - този е за болницата. Тоест сценаристите си оставят вратичка да върнат Ивака в следвашия сезон или ако не се хареса идеята ще може и да не го връщат. Получава се нещо като с Куката в края на 2-ри сезон когато той катастрофира с колата си, но го върнаха жив и здрав в началото на следващия 3-ти сезон. Станахме свидетели и на друго интересно събитие - оказва се, че Джаро има дъщеря - Ния Туджарова. Но всичко с времето си. Да се надяваме, че отново ще гледаме невероятната игра на Захари Бахаров в следващият сезон на "Под прикритие"

9 коментара:

  1. сериалчето взе да затъпява...оше малко ще вкарат и отдавна изгубената стринка на Туджаров, която е била с амнезия и сега се връща от мъртвите, за да му помогне да си върне Улицата. А трябваше да стане ето така: Иво убива Марто( не че няма защо), Куката убива Иво, а Джаро се измъква или Попов го убива при опита му за бягство. А Улицата остава за Крумчо и Големия Близнак!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ти си по банален и от "Дързост и красота" .Май проблема със затъпяването не е в сериала ,а в теб :D Баси спрелия тип !

      Изтриване
    2. Bate ne govori nepodgotven! Nesluchaino go kupiha v amerika! Fakt e, che v bg daje pulnometrajen film ne e praven po-dobur. Na men mi lubim, daje ne samo ot filmite v bg, a katto cqlo!!!

      Изтриване
    3. Точно за Крумчо ще остане улицата... след като Куката вече го уби... та викаш сериалчесто затъпява :D

      Изтриване
    4. И ако се избият по този твой изброе начин Момко, Как Крум и Близнака ще останат, като Куката Гръмна Крум бе боже ти май не си гледал последната серия?! :D

      Изтриване
  2. Ivo 6te ostane vav filma,ne na prazno v poslednata seriq povikaha lineika za nego,ako e trqbvalo da umira nqma6e da q izvikat.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аха а ще го оставят да се разгражда на улицата нали ...

      Изтриване
  3. Иво ще остане 100%, а съм сигурен, че поради големите лозунги тип "Защо си отид, Косъме?" в 4 сезон ще излезе, че смъртта му е била изценировка. Марто няма да хване Джаро, а ще е прострелян някъде, Попов ще го спаси... Иво ще се оправи и ще разкаже за Ния Туджарова. Марто ще благодари на Куката за спасяването му, а той от своя страна ще го погледне под очилата и ще му измърмори, че до тук с приятелството, сега са квит. Филма е супер добър. Много малко филми ме карат да съм под напрежение постоянно. Супер актьори, супер сценарий, супер екип. Всичко е 6. Е, Марто играе малко изкуствено /мое мнение/, имам предвид, че някои реплики не му отивам на външността, знам ли... иначе като цяло - филма ще се помни в историята доста дълго!!!

    ОтговорИзтриване