top_block

четвъртък, 21 февруари 2013 г.

Ния Туджарова - загадката в сезон 4.

Не спират емоциите покрай бъдещия персонаж на Ния Туджарова. Тя се появи мистериозно в самия край на сезон 3 на "Под прикритие" и бе представена като дъщеря на престъпния бос Джаро. Все повече версии започват да се появяват за това коя може да е тя. Може би това е начинът на сценаристите да проверят нагласите на публиката към евентуалният актьор, който би изпълнявал нейната роля. Вижте някои личности, спрягани за ролята на Ния Туджарова в сезон 4:
1. Безспорно най-неочаквания слух за претендент за нейната роля се оказа Нина Добрев. Може би това си е чиста проба спекулация и дали изобщо това е възможно засега никой не знае. Но слухът упорито витае в интернет. Визирайки факта, че именитата актриса от "Дневниците на вампира" говори чист български почти без американски акцент ни кара да се замислим за теоретичната възможност тя да участва в сериала. От организационна и икономическа гледна точка обаче, това едва ли би било възможно. Но все пак ако патриотичните чувства у актрисата с български произход надделеят и тя реши да се снима в най-добрата българска продукция то може да я чакаме на българска земя за сезон 4:


2. Диляна Попова - също сериозен претендент за мястото на Ния Туджарова в сериала. Тя вече се е снимала в някои известни филми и сериали в България - Love.net, Стъклен дом, Домашен арест и Революция Z: Секс, лъжи и музика и е натрупала необходимия опит. А също така много добре се възприема и от българската публика:


3. Още една, добре позната, изгряваща, млада, българска актриса - Луиза Григорова. Зрителят я познава от участието й в Стъклен дом и от не толкова известния сериал по TV7 - Дървото на живота. Има голям талант и би било добра идея да й се даде шанс за развитие в следващия сезон на "Под прикритие":


4. Инересено, но името на Николета Лозанова също може да бъде свързано с мистичния образ на Ния Туджарова. Тя е най-известната плеймейтка и моделка позната ни от много светски събития, рекламни кампании и музикални клипове на български изпълнители. Съпругата на Валери Божинов има безпорния чар и артистични способности, които биха й били от полза ако я вземат в сезон 4:




5. Най-вероятната изпълнителка на ролята обаче засега остава Бориса Тютюнджиева(за нея вече бяхме писали тук). Знойната красавица, позната ни от кориците на мъжкото списание Maxim, а също така участвала в американската поредица Wrong Turn (Погрешен завой) има актьорски заложби и природна красота да се справи с ролята на безмилостна мафиотка в на-добрия български сериал:


Която и актриса да предпочетат от екипа на "Под прикритие" - ние може да бъдем сигурни, че те ще направят правилен избор.

6 коментара:

  1. Ако Нина Добрев влезе в сериала това ще го направи още по-известен и да го изкара отново на челни места в класациите! :) - Мое мнение

    ОтговорИзтриване
  2. БНТ няма толкова пари да плати хонорара на Нина Добрев българка българка , но хляба е с пари, а и мисля че тя не би се справила добре прекалено много и личи акцента за жалост :(

    ОтговорИзтриване
  3. Ako vkliuchat taq Nina Dobrev dosta she se digne reitinga iz cql svqt na seriala:-)

    ОтговорИзтриване